ŽUPANIJA / OGULIN

VRIJEDNI JUBILEJ

Zbog korone Radio Ogulin malo odgodio vrijedni jubilej - slavi 55 godina rada, čestitke kolegama

Zbog korone Radio Ogulin malo odgodio vrijedni jubilej - slavi 55 godina rada, čestitke kolegama

Službenim otvorenjem novog studija Radio Ogulin proslavio je 55. rođendan. Službeno emitiranje radija koji je znači više od pola stoljeća svakodnevni pratitelj brojnih Ogulinaca ali i svih onih koji gravitiraju gradu podno Kleka, počeo je emitirati 4. travnja davne 1965. godine. Zbog korone, proslava je malo odgođena, no jubilej je vrlo vrijedan pa ovom putem čestitamo kolegama na njemu.

Proslava je bila kakva i treba biti, vesela ali primjerena trenutku, u nazočnosti zaposlenika radija, izvođača radova, gradskih čelnika i više gostiju. Otvorenju su nazočili predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Hrvoje Zovko, te bivši predsjednik Vijeća za elektroničke medije i aktualni predsjednik Programskog vijeća HRT-a Zdravko Kedžo, koji se u programu Radio Ogulina i sad može često čuti u emisiji “Znam da ništa ne znam”. U toj emisiji gostuje i prof. sa Verna Ivan Tanta, te komunikacijski stručnjak Petar Tanta, koji su također nazočili današnjem otvorenju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prigodnim riječima nazočnima su se obratili direktorica radija Dubravka Vuković, gradonačelnik grada Ogulina Dalibor Domitrović, te spomenuti gosti.

Zahvala je upućena gradu Ogulinu koji je uložio sredstva za uređenje prostora i nabavku nove opreme, a radove su, kaže nam OGportal, zanimljivo, izvodila trojica Dalibora i njihovi djelatnici: Dalibor Bašić, Dalibor Juričić i Dalibor Kolić, te Zdravko Puškarić (Balta) koji se sa kćerkom Lorenom do posljednjeg  trenutka znojio u želji da sve bude besprijekorno. A da takvo i jest, možete vidjeti na našim fotografijama. One radijsko-tehničke zahvate sa mnoštvom žica i žičica, spojeva, aparata i uređaja odradila je ekipa tvrtke Euro komunikacije predvođena Miljenkom Novoselom, koji su osim izuzetne stručnosti iskazali i veliku dozu strpljenja za sve naše ideje i prohtjeve.

Novi studio iz kojeg se emitira program uživo raduje sve zaposlenike radija i njihove suradnike, a zahvaljujući donaciji “Prime” i kancelarijski dio sada izgleda puno ljepše.

Tijekom prijepodnevnog programa, u posebnoj emisiji posvećenoj radiju, slušatelji i gosti su zaposlenicima dali podršku i poželjeli im još puno ovakvih rođendana.

Izdvojeno


Reci što misliš!