ŽUPANIJA / OGULIN

IZBORI 2020

Završena sanacija ceste Trošmarija - Ogulin, HDZ-ovci otvorenje obilježili bez SDP-ove gradske vlasti?!

Završena sanacija ceste Trošmarija - Ogulin, HDZ-ovci otvorenje obilježili bez SDP-ove gradske vlasti?!

Zanimljivo, iz Karlovačke županije su u jeku predizborne kampanje opet uspjeli okupiti samo HDZ-ovce, čak i bivše sabornike

Svi koji su komunikacijom vezani za županijsku cestu od Trošmarije do Ogulina imaju razloga za zadovoljstvo, jer je završena sanacija asfaltnog kolnika u dužini 960 metara.

Završene radove danas su obišli Tihomir Katić (ŽUC), zamjenica župana Martina Furdek - Hajdin, bivši HDZ-ov saborski zastupnik Tomislav Lipošćak i v.d.predsjednica HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić. Nije baš jasno šta su oni tamo tražili osim ako su došli skupljati predizborne političke bodove. Nedorečeno je gdje su predstavnici gradske vlasti Ogulina ili oni kao SDP-ovci za županiju i Županijsku upravu za ceste možda i ne postoje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bilo kako bilo, cesta je tu, vrijedna 918 tisuća kuna iz džepova poreznih obveznika. 

- Radovi obuhvaćaju proširenje asfaltnog kolnika, izradu nasipa, asfalterske radove, uređenje bankina  i postavljanje zaštitne odbojne ograde. Na ovaj način poboljšana je sigurnost prometa na javnoj cesti, a kako je istaknuo Tihomir Katić iz Županijske uprave za ceste, radovi se izvode i na drugoj dionici u Grabrku u dužini 480 metara , vrijednosti 900 tisuća kuna, rečeno je na mjestu radova.

Završetak radova očekuje se krajem sedmog mjeseca ove godine.

- Zamjenica župana Martina Furdek Hajdin naglasila je da je ovaj projekt, kao i brojni drugi samo jedan u nizu projekata 407 za 047, koji prikazuju rad Karlovačke županije. U suradnji sa Županijskom upravom za ceste na ogulinskom području realizirano je 18 dionica. Ukupna vrijednost spomenutih radova je 7 milijuna kuna.

- Duboko se nadamo da ćemo u ovoj godini ishoditi i građevinsku dozvolu za sanaciju propusta na potoku Ratkovići gdje surađujemo sa Hrvatskim vodama, gradom Ogulinom i ŽUC-om. Želja nam je i dalje nastaviti ravnomjerno ulagati u projekte na području Karlovačke županije, kaže zamjenica župana Martina-Furdek Hajdin. 

Bivši saborski zastupnik, Ogulinac Tomislav Lipošćak istaknuo  je važnost ovih radova za lokalno stanovništvo.

- Sanacija ove ceste je od izuzetne važnosti za lokalno stanovništvo jer se na sredini dionice nalazi HE Gojak, zbog čega je ovime olakšan dnevni promet radnika iz smjera Bosiljeva za Ogulin i obrnuto, rekao je bivši zastupnik. 

Izdvojeno


Reci što misliš!