ŽUPANIJA / OGULIN

DONACIJA

Grad Ogulin uplatio financijsku pomoć potresom pogođenim gradovima, stigla i zahvala iz Banovine: Oguline hvala!

Grad Ogulin uplatio financijsku pomoć potresom pogođenim gradovima, stigla i zahvala iz Banovine: Oguline hvala!

Za pomoć stanovništvu gradova Petrinje, Gline i Siska, Grad Ogulin uplatio je financijsku pomoć od ukupno 100 tisuća kuna.

Grad Ogulin među prvim je gradovima u Karlovačkoj županiji koji je uplatio financijsku pomoć potresom pogođenim gradovima, u ukupnom iznosu od 100 tisuća kuna. Kako je priopćio i sam gradonačelnik Grada Ogulina Dalibor Domitrović, sredstva su uplaćena u dogovoru s gradonačelnicima gradova Siska, Gline i Petrinje, s kojima, kako kaže, u više navrata bio u komunikaciji.

- Dogovarali smo na koji način im Ogulin može najbolje pomoći i zaključili smo da bi to bilo financijskom uplatom na njihove račune. Uplaćena sredstva će im barem dijelom olakšati funkcioniranje, obnovu razrušenih domova i infrastrukture te organizaciju pristojnih uvjeta za život tamošnjih stanovnika, istaknuo je gradonačelnik Domitrović.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ujedno, ovim činom, dodaje gradonačelnik Domitrović, svi građani Ogulina učestvovali su u pomoći tamošnjem stanovništvu koje živi u neljudskim uvjetima i bore se da bi si osigurali minimalne uvjete za život.

- Ovim putem prenosim i zahvalu čelnika spomenutih gradova svim Ogulinkama i Ogulincima koji su nesebično priskočili u pomoć stanovnicima Siska, Gline, Petrinje i okolnih mjesta i svima koji su na bilo koji način donirali pomoć ugroženom stanovništvu. Oguline HVALA!, priopćio je gradonačelnik Domitrović.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!