ŽUPANIJA / OGULIN

NOVI PROSTORI

U Ogulinu završena obnova zgrade DVD Turkovići vrijednosti 2,4 milijuna kuna, Grad sredstva osigurao iz europskih fondova

U Ogulinu završena obnova zgrade DVD Turkovići vrijednosti 2,4 milijuna kuna, Grad sredstva osigurao iz europskih fondova

Radove je izvodila tvrtka Montel d.o.o. iz Zagreba, koja zapošljava radnike i s ogulinskog područja.

U Ogulinu s prvim danima nove godine završen jedan od aktualnih europskih projekata, koje Grad provodi. Riječ je o potpunoj rekonstrukciji i dogradnji objekta DVD Turkovići, vrijednosti 2,4 milijuna kuna, od čega je 85% prihvatljivih troškova sufinancirano iz EU fondova. Gradonačelnik Dalibor Domitrović sa suradnicima obišao je objekt kako bi se uvjerio u kvalitetu izvršenih radova.

Radove je izvodila tvrtka Montel d.o.o., koja zapošljavala radnike i s ogulinskog područja. Iz gradske uprave naglašavaju kako pri provedbi projekta nije bilo nikakvih većih problema niti zastoja u odnosu na planirane rokove. Osim što su na projektu bili zaposleni radnici s područja Ogulina projekt rekonstrukcije Vatrogasnog doma u Turkovićima sa sobom donosi i tri nova radna mjesta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gradonačelnik Dalibor Domitrović izjavio je kako ovakvi projekti, koji su uz to sufinancirani iz fondova EU, najbolja su mjera protiv gospodarske krize, u kojoj je iznimno važno poduzetnicima dati posao kako bi mogli zadržati radnike, a uz to uza sebe vežu određeni broj obrta koji su im logistička potpora.

Izdvojeno


Reci što misliš!