ŽUPANIJA / OGULIN

POTPORA

Karlovačka županija ogulinskoj Stanici HGSS-a ove godine daje 115.000 kuna - poduprijet će ih i Grad Ogulin i okolne općine

Karlovačka županija ogulinskoj Stanici HGSS-a ove godine daje 115.000 kuna - poduprijet će ih i Grad Ogulin i okolne općine
FB HGSS Stanica Ogulin

HGSS Stanica Ogulin djeluje od 1964. godine, a danas broji 54 aktivna člana

- Karlovačka županija, uz Grad Ogulin daje najveću ne samo financijsku potporu u našem radu i bez takve konstantne potpore bi bilo teško zamisliti funkcionalnu i operativnu stanicu  u ovom obliku kao što je to danas, poručili su iz HGSS-a Stanice Ogulin, nakon današnjeg potpisivanja ugovora s Karlovačkom županijom koja će njihov rad ove godine poduprijeti sa 115.000 kuna.

HGSS Stanica Ogulin djeluje od 1964. godine, danas broji 54 aktivna člana, koji interveniraju u brojnim akcijama spašavanja u planinama, penjačkim smjerovima, speleološkim objektima, skijalištima... a pomagali su i na potresom pogođenom području. Ogulinski potrežni dvojac Kruno Stipetić i pas Draco, podsjetimo, u Gradskoj vijećnici u Petrinji spasili su život ženi koja je ostala zatrpana ispod ruševina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Vaša hrabrost, humanost i profesionalnost prepoznati su već dugi niz godina, a naša je zadaća stvoriti vam uvjete u kojima možete dati još i više, kazala je dožupanica Martina Furdek Hajdin, potpisavši ugovor o sufinanciranju rada ogulinske Stanice.

Pročelnik HGSS-a Stanice Ogulin Mladen Porubić najavio je da će u 2021.godini ogulinski HGSS potpisati još ugovore sa Gradom Ogulinom, te općinama Josipdol, Plaški, Saborsko, Generalski Stol, Bosiljevo i Tounj.

Izdvojeno


Reci što misliš!