ŽUPANIJA / OGULIN

DJEČJA PARTICIPACIJA

Obilježena 10. godišnjica saziva prvog Dječjeg gradskog vijeća Grada Ogulina, u trenutnom VI. sazivu vodit će ga Tin Ćićak

Obilježena 10. godišnjica saziva prvog Dječjeg gradskog vijeća Grada Ogulina, u trenutnom VI. sazivu vodit će ga Tin Ćićak

Iz Grada Ogulina izražavaju zahvalnost za sve poduzete aktivnosti u proteklih deset godina, usmjerena ka jačanju dječje participacije u društvu.

U godini kada Dječje gradsko vijeće Grada Ogulina slavi svoju okruglu desetu godišnjicu, održana je i konstituirajuća sjednica novog VI. saziva Dječjeg gradskog vijeća Grada Ogulina u Velikoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin.

Nakon formalnog dijela sjednice, gdje su između ostalih izglasanih točaka, razrješeni dosadašnji članovi vijeća na čelu sa predsjednicom Nikom Vučić, izabrani su novi  članovi za mandat 2021. - 2023.godine u kojem će ih voditi Tin Ćićak iz Udruge Radost, predsjednica Društva naša djeca Ivona Rendulić i voditeljica Dječjeg gradskog vijeća Grada Ogulina Ljerka Salopek Bacanović. Svi prisutni kroz videoisječke podsjetili su na rad Dječjeg gradskog vijeća kroz svih proteklih 10 godina djelovanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako prenose iz Grada Ogulina, na rad Dječjeg gradskog vijeća osvrnula se i zamjenica gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja koja je ispred Grada sudjelovala na sjednici te izrazila zahvalnost za sve poduzete aktivnosti i potporu Grada kako u dosadašnjem tako i daljnjem radu vijeća i na važnosti dječjih mišljenja.

Izdvojeno


Reci što misliš!