ŽUPANIJA / OGULIN

ZA 300 TISUĆA KUNA

Grad Ogulin financira nabavku radnih bilježnica učenicima - zajedno s besplatnim udžbenicima dočekat će ih na klupama prvi dan škole

Grad Ogulin financira nabavku radnih bilježnica učenicima - zajedno s besplatnim udžbenicima dočekat će ih na klupama prvi dan škole
foto FB OŠ Ivane Brlić Mažuranić Ogulin

Dodatne obrazovne materijale, kao što su likovne mape, kutije za Tehničku kulturu i atlase, roditelji kupuju sami u dogovoru sa školama.

Grad Ogulin i ove godine će roditeljima osnovnoškolaca olakšati  početak predstojeće školske godine. Što znači da će učenicima uz besplatne udžbenike, koje financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Grad osigurati i nabavku radnih bilježnica, za koje je u proračunu predviđeno 300 tisuća kuna.

Kako poručuju iz gradske uprave, postupak nabave udžbenika i radnih bilježnica provode Osnovne škole, te će učenike iste dočekati na njihovim klupama na početku nove školske godine. Dodatne obrazovne materijale, kao što su likovne mape, kutije za Tehničku kulturu i atlase, roditelji kupuju sami u dogovoru sa školama, a sve informacije mogu potražiti na web stranicama škola.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- S ciljem rasterećenja kućnog budžeta, promicanja prava djece za ravnopravno obrazovanje, kao i podizanja standarda u obrazovnom programu za učenike kroz ovu mjeru, svim učenicima, roditeljima, učiteljima i djelatnicima škola želimo ugodno ljeto i uspješnu novu školsku godinu – dodaju u nastavku u Gradu Ogulinu.

Izdvojeno


Reci što misliš!