ŽUPANIJA / OGULIN

DAN GRADA

Grad Ogulin proslavio svoj Dan grada - bivšoj direktorici TZ i Ivanine kuće bajki Ankici Puškarić nagrada za životno djelo

Grad Ogulin proslavio svoj Dan grada - bivšoj direktorici TZ i Ivanine kuće bajki Ankici Puškarić nagrada za životno djelo
OGportal

Poseban je naglasak gradonačelnik Domitrović stavio na one projekte koji se trenutno provode, a čija vrijednost se kreće oko 100 milijuna kuna.

Grad Ogulin je danas proslavio blagdan Uzvišenja Sv. Križa i Dan grada Ogulina. 

Svečano je bilo od jutra kad su se položili vijenci kod spomenika na Trgu hrvatskih rodoljuba u znak sjećanja na sve poginule branitelje u Domovinskom ratu, a proslava je nastavljena svečanom sjednicom Gradskog vijeća. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gradonačelnik Dalibor Domitrović je istaknu glavninu realiziranih gradskih projekata. 

Po pisanju OGportala, poseban je naglasak stavio na one projekte koji se trenutno provode, a čija vrijednost se kreće oko 100 milijuna kuna. Svi oni imaju za cilj jačanje i razvoj gospodarstva u gradu pod Klekom, što će posljedično utjecati na poboljšanje i unaprjeđenje kvalitete života svih Ogulinki i Ogulinaca. Nit je to vodilja aktualne gradske vlasti, kako u prethodnom, tako i u ovom mandatu. Osvrnuo se na gotovo svaki segment života našeg grada, od kulture, sporta, pa do odgoja i obrazovanja. S govornice je poručio kako je sve pobrojano rezultat predanog rada svih zaposlenika gradske uprave, kao i direktora i ravnatelja gradskih tvrtki i ustanova, ali i gradskih vijećnika, gospodarstvenika i udruga civilnog društva.

U nastavku svečane sjednice, bivšoj direktorici ogulinske Turističke zajednice i Ivanine kuće bajke, Ankici Puškarić uručeno je priznanje Grada Ogulina za životno djelo. Učinili su to zajedno predsjednik Gradskog vijeća Marinko Herman i gradonačelnik Dalibor Domitrović. Ankica Puškarić se u kratkom emotivnom govoru zahvalila svim svojim suradnicima koji su je pratili na njenom poslovnom putu, ali i članovima svoje obitelji, piše OGportal.

Izdvojeno


Reci što misliš!