ŽUPANIJA / OGULIN

ZA BLAGDANSKI STOL

Grad Ogulin i ove godine osigurao sredstva za isplatu božićnice svojim umirovljenicima - ovisno o visini mirovine iznosit će 400 ili 500 kuna

Grad Ogulin i ove godine osigurao sredstva za isplatu božićnice svojim umirovljenicima - ovisno o visini mirovine iznosit će 400 ili 500 kuna
Pixabay.com

Umirovljenici koji žive u samačkom kućanstvu s mirovinom do 2.200 kuna mogu računati na iznos od 400 kuna, dok dvočlano kućanstvo koje živi samo od jedne mirovine do 2.700 kuna ili od dvije mirovine čiji ukupan iznos ne prelazi 2.700 kuna, iznos od 500 kuna.

Grad Ogulin je i ove godine temeljem Socijalnog programa predvidio jednokratnu naknadu umirovljenicima za blagdan Božića. Kako iz gradske uprave obavještavaju, naknadu mogu ostvariti umirovljenici s područja grada Ogulina koji žive u samačkom kućanstvu s mirovinom do 2.200 kuna u iznosu od 400 kuna i dvočlano kućanstvo koje živi samo od jedne mirovine do 2.700 kuna ili od dvije mirovine čiji ukupan iznos ne prelazi 2.700 kuna, u iznosu od 500 kuna.  

Mirovina uključuje osnovni iznos mirovine i dodatke, a božićnica će se isplaćivati u prostorijama Grada Ogulina, od 8 do 13 sati prema utvrđenom rasporedu, zaključno s petkom 10. prosincem. Iz Grada ujedno napominju da naknadu umjesto umirovljenika može podići i druga punoljetna osoba uz svu potrebnu dokumentaciju te predočenje svoje osobne iskaznice. 

Izdvojeno


Reci što misliš!