ŽUPANIJA / OGULIN

VAŽNA PROMETNICA

Rekonstrukcija Nove ceste u Ogulinu se nastavlja - završetkom svih radova stvorit će se uvjeti za izmještanje dijela teretnog prometa van centra grada

Rekonstrukcija Nove ceste u Ogulinu se nastavlja - završetkom svih radova stvorit će se uvjeti za izmještanje dijela teretnog prometa van centra grada
FB Dalibor Domitrović

Radovi na fazi II projekta rekonstrukcije ulice iznose 1,1 milijuna kuna.

Nakon što je Grad Ogulin proveo otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti za rekonstrukciju Nove ceste-II etapa – II faza, s najpovoljnijim ponuditeljem, tvrtkom Rudar d.o.o. iz Rijeke sklopljen Ugovor o javnoj nabavi radova u ukupnoj vrijednosti od 1.112.825 kuna sa PDV-om, izvijestili su iz ogulinske gradske uprave.  

Radi se o nastavku radova koji su započeti prošle godine, izvodit će se u dužini od cca 200 metara, a obuhvaćaju pripremne i zemljane radove, radove na kolničkoj konstrukciji, radove na drenaži i površinskoj odvodnji i kanalizaciji i radove na javnoj rasvjeti.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz Grada obavještavaju, kako je rok za izvođenje radova 120 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao.  

- Kako su radovi I faze pri samom završetku, a koje također izvodi tvrtka Rudar d.o.o. jasno je da neće dolaziti do prekida radova već će se nastaviti sa istim izvođačem, ali sa boljim intenzitetom obzirom da nastupaju pogodniji vremenski uvjeti za ovu vrstu radova. Po završetku ove dvije faze bit će uređena predmetna prometnica u dužini od 550 m te za završetak cjelokupne dionice, izlazak na D42, bit će potrebno osigurati financijska sredstva za još okvirno 450 metara čime bi cijela dionica imala uređeni kolnik od ukupno 6 metara te obostrani nogostup, poručuju iz Grada.

Nakon što Nova cesta bude rekonstruirana stvorit će se i uvjeti za izmještanje D42 i dijela teretnog prometa van centra grada.

Izdvojeno


Reci što misliš!