ŽUPANIJA / OGULIN

7 MILIJUNA KUNA

Radovi na rekonstrukciji Doma za starije i nemoćne osobe "Biskup Srećko Badurina" Ogulin dobro napreduju - investicija je u cijelosti financirana EU novcem

Radovi na rekonstrukciji Doma za starije i nemoćne osobe

Ravnateljica je izvijestila da će Dom kroz provedbu projekta povećati kapacitet smještaja, ali i urediti kuhinju s blagovaonom te će se omogućiti topli obrok starijim osobama ogulinskog područja koje nisu korisnici Doma

Dom za starije i nemoćne osobe "Biskup Srećko Badurina" Ogulin u završnoj je fazi provedbe projekta čija je vrijednost 6,89 milijuna kuna, izvijestili  su to iz Karlovačke županije, dodajući pritom kako je investicija u cijelosti financirana EU sredstvima, iz Europskog fonda za regionalni razvoj. 

Tim je povodom zamjenica županice Karlovačke županije Vesna Hajsan Dolinar u srijedu, 11. svibnja, posjetila ovu ustanovu, gdje ju je ugostila ravnateljica Nataša Vučković Ivošević. Ravnateljica je izvijestila da će Dom kroz provedbu projekta povećati kapacitet smještaja, ali i urediti kuhinju s blagovaonom te će se omogućiti topli obrok starijim osobama ogulinskog područja koje nisu korisnici Doma, poručuju iz Županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ujedno, kroz uređenje prostora Doma također će se povećati standard korisnika i zaposlenika ove ustanove. Partner na projektu je Karlovačka županija, uz sudjelovanje Opće bolnice i bolnice branitelja Domovinskog rata Ogulin i Udruge Viktorija. 

- Završetkom ovog projekta ogulinsko područje i okolica znatno će unaprijedit brigu o starijim i nemoćnim osobama kojima treba svakodnevna njega i skrb, dodaju iz Županije. 

Izdvojeno


Reci što misliš!