ŽUPANIJA / OGULIN

SURADNJA

Gradonačelnik Domitrović ugostio predstavnike francuskog veleposlanstva - JVP grada Ogulina donirana vatrogasna oprema od francuskih kolega

Gradonačelnik Domitrović ugostio predstavnike francuskog veleposlanstva - JVP grada Ogulina donirana vatrogasna oprema od francuskih kolega
Grad Ogulin

I domaćini i gosti iskazali su zadovoljstvo ovim susretom te nadu i želju za razvojem prijateljskih i poslovnih odnosa, izvijestili su iz gradske uprave.

Gradonačelnik grada Ogulina Dalibor Domitrović sa suradnicima prošlog je tjedna ugostio predstavnike Veleposlanstva Republike Francuske, Justine Hamon iz službe unutarnje sigurnosti veleposlanstva, Emmanuel Dagron-Halimi prvi tajnik i savjetnik za tisak Veleposlanstva, a u njihovoj pratnji stigli su i predstavnici francuskih vatrogasaca Louis Alban Bodey i Remy Desbois.

Gradonačelnik je gostima predstavio grad, osvrnuo se na najvažnije projekte, posebno one financirane sredstvima iz EU fondova o čemu su se gosti posebno interesirali s ciljem pomoći i razvoja buduće suradnje. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon sastanka u Gradskoj upravi uslijedio je odlazak u Javnu vatrogasnu postrojbu Ogulin gdje je upriličena primopredaja vatrogasne opreme, donacija za Područnu vatrogasnu zajednicu vrijednosti oko 20 tisuća eura. 

- Francuski vatrogasci tijekom boravka u našem gradu odradit će i obuku za ogulinske vatrogasce vezanu za doniranu opremu. Primopredaju su uveličale i vrijedne članice Udruge žena Ogulin s ogulinskom masnicom. Naš sugrađanin Yves-Zdenko Brozović koji je bio u funkciji prevoditelja i turističkog vodiča predstavio je, u pratnji domaćina, našim gostima kulturne, povijesne i prirodne znamenitosti grada. I domaćini i gosti iskazali su zadovoljstvo ovim susretom te nadu i želju za razvojem prijateljskih i poslovnih odnosa, izvijestili su iz gradske uprave. 

Izdvojeno


Reci što misliš!