ŽUPANIJA / OGULIN

POSTANI POLICAJAC

Želiš postati policajac? Dođi ove srijede u Ogulin na Dan otvorenih vrata Policijske akademije i Policijske škole "Josip Jović"

Želiš postati policajac? Dođi ove srijede u Ogulin na Dan otvorenih vrata Policijske akademije i Policijske škole
MUP

U vrijeme provođenja aktivnosti održat će se demonstracija tehnike borilačkih vještina, prikaza sigurnog rukovanja vatrenim oružjem, te će biti postavljeni info pultevi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu

S ciljem privlačenja što većeg broja zainteresiranih kandidata za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2022./2023. godinu, Policijska akademija i Policijska škola "Josip Jović" pokrenuli su niz promotivnih aktivnosti. 

U sklopu tog programa PU karlovačka će u srijedu, 15. lipnja, u vremenu od 9.30 do 10.30 sati na Trgu Petra Stipetića 1, u Ogulinu održati Dan otvorenih vrata, te će tom prilikom, u cilju informiranja mladih do 28 godina života o uvjetima za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka promovirati rad Policijske škole "Josip Jović".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz karlovačke policije pojašnjavaju, kako u vrijeme provođenja aktivnosti osim demonstracije tehnike borilačkih vještina, prikaza sigurnog rukovanja vatrenim oružjem bit će postavljeni info pultevi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu.

Svi zainteresirani moći će se upoznati sa svim segmentima rada i rodovima policije te razgovarati s policijskim službenicima o temama za koje pokaže interes. 

- Pozivamo sve one koji su završili srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju, hrvatski su državljani, mlađi su od 28 godina i imaju želju postati policajac/policajka, da dođu na Dan otvorenih vrata gdje će dobiti sve potrebne informacije, poručuju iz policije.  

Izdvojeno


Reci što misliš!