ŽUPANIJA / OGULIN

GRAD POD KLEKOM

Ogulin se priprema za jesenski dio Festivala bajki - pripremljen bogat program, sve traje od 9. do 11. rujna

Ogulin se priprema za jesenski dio Festivala bajki - pripremljen bogat program, sve traje od 9. do 11. rujna
TZ Grada Ogulina

U svijetu bajki je, dodaju, za svakoga po nešto - od radionica, predstava, video projekcija, pripovijedanja bajki, animacijskog programa do koncerata.

Došlo je vrijeme da se ogulinske ulice i trgovi još jednom ove godine pretvore u najmaštovitiju bajkovitu scenu. Nakon lipanjskog dijela, na redu je i jesenski dio Festivala bajki. 

Iz Turističke zajednice Ogulina podsjećaju da će ova tradicionalna kulturno-turistička manifestacija Ogulin od 9. do 11. rujna učiniti centrom zabave, dobrog raspoloženja, bajkovitog stvaralaštva te umjetničkog i kulturnog programa za djecu, mlade i odrasle.

- Na jesenskom izdanju Ogulinskog festivala bajke nastupit će brojni izvođači i pripovjedači bajki, a program je prepun zanimljivih radionica, predstava, video projekcija, kao i raznovrsnog animacijskog programa koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Idealna je ovo prilika da cijela obitelj provede kvalitetno zajedničko vrijeme i uputi se na neke od festivalskih scena diljem grada koje nose prigodna imena - Regoč, Đulin vrt, Neva Nevičica, Stribor, Potjeh, Kosjenka i Domaći, stoji u najavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U svijetu bajki je, dodaju, za svakoga po nešto - od radionica, predstava, video projekcija, pripovijedanja bajki, animacijskog programa do koncerata.

Uoči festivala bajke ujedno će se održati i proslava Dana grada Ogulina pa će tako 9. rujna, na prvi dan Ogulinskog festivala bajke, nastupiti i popularni glazbeni ansambl Songkillers koji će svoj koncert održati u dvorištu Frankopanskog kaštela s početkom u 21 sat. Već sljedećeg dana, 10. rujna Frankopanski kaštel ugostit će legendarne The Frajle koje će sve okupljene zabavljati svojim plesnim ritmovima od 21 sat.

Ulaz na Ogulinski festival bajke je besplatan za sve uzraste. Organizira ga Turistička zajednica Grada Ogulina, a potaknut je stvaralaštvom slavne hrvatske književnice Ivane Brlić-Mažuranić koja je rođena u Ogulinu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!