ŽUPANIJA / OGULIN

UZ PRIGODAN POKLON

Gradonačelnik Domitrović bio u posjetu prvoj ogulinskoj bebi rođenoj u 2023. godini - malenom Adrianu!

Gradonačelnik Domitrović bio u posjetu prvoj ogulinskoj bebi rođenoj u 2023. godini - malenom Adrianu!
Grad Ogulin

Iz gradske uprave napominju kako Grad svakom novorođenom djetetu isplaćuje novčanu naknadu u iznosu od 700 eura

Gradonačelnik Grada Ogulina Dalibor Domitrović posjetio je prvu ovogodišnju ogulinsku bebu koja je u ogulinskoj bolnici rođena 12. siječnja. Riječ je o dječaku, malenom Adrianu koji je na svijet odlučio stići malo ranije nego što je to bilo predviđeno, ali mama Ana-Marija i tata Mate Sertić, kojima je Adrian prvo dijete, spremno su ga dočekali.

Gradonačelnik je obitelj Sertić posjetio u njihovom domu u Ogulinu uručivši im prigodne poklone te je uz čestitke roditeljima na prinovi, malenom Adrianu zaželio obilje zdravlja i sretno odrastanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz gradske uprave napominju kako Grad svakom novorođenom djetetu isplaćuje novčanu naknadu u iznosu od 700 eura (5.274,15 kuna). Do povećanja ove naknade došlo je 1. siječnja 2021. godine kada je s dotadašnjih 4 tisuće kuna povećana na iznos od 5 tisuća kuna. Početkom ove godine prelaskom na euro iznos je zaokružen na 700 eura. 

Dodaju i kako Grad Ogulin u prošloj 2022. godini zaprimio 79 zahtjeva za naknadu za opremu novorođenog djeteta za što je iz gradskog proračuna izdvojeno ukupno 395 tisuća kuna.

Izdvojeno


Reci što misliš!