ŽUPANIJA / OGULIN

PRIOPĆENJE

Zamjenica županice nije dobila riječ na proslavi Dana Ogulina, pa iz Županije poslali priopćenje: Nabrojali u što se sve ulaže na ogulinskom području

Zamjenica županice nije dobila riječ na proslavi Dana Ogulina, pa iz Županije poslali priopćenje: Nabrojali u što se sve ulaže na ogulinskom području

Pobrojali su aktualne projekte na ogulinskom području a u koje ulaže Karlovačka županija

Iz Karlovačke županije priopćenjem su reagirali na proslavu Dana grada Ogulina, na kojoj suprotno uobičajenom, očito nije bilo prilike za pozdravni govor ispred Županije. 

U reagiranju županice Martine Furdek Hajdin i njezine zamjenice Vesne Hajsan Dolinar stiču: 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Svim građankama i građanima Ogulina čestitamo Dan grada! Žao nam što zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar, u svoje ime, u ime županice, te, kao njegova izaslanica, u ime predsjednika Vlade RH, nije dobila priliku to učiniti na samoj svečanoj sjednici održanoj povodom Dana grada Ogulina.

Budući da nije dobila riječ, Ogulinke i Ogulinci, koji su sjednicu pratili putem radijskog prijenosa, nisu imali prilike čuti što županija radi za Ogulin. Ovom prilikom, izdvajamo najznačajnije projekte.


Uskoro počinje energetska obnova Opće bolnice i  bolnice branitelja Domovinskog rata Ogulin, što je projekt vrijedan 15,9 milijuna eura, kojeg je započela upravo Karlovačka županija, izdvojivši za projektnu dokumentaciju oko 100 tisuća eura. U toj je bolnici Županija nedavno financirala i izgradnju lifta za 26 tisuća eura.

Pripremili smo i projekt dogradnje i obnove zgrade Prve osnovne škole Ogulin, kako bi i njezini učenici mogli ići u jednu smjenu. Dobivena je suglasnost ministarstva i taj projekt, vrijedan 2,4 milijuna eura, nedavno smo prijavili na NPOO.

U ovom mandatu je iz županijskog proračuna, raznim udrugama, Turističkoj zajednici, Zavičajnom muzeju Ogulina, te samom gradu Ogulinu isplaćeno gotovo 70 tisuća eura raznih potpora.

Županijska uprava za ceste je na području grada Ogulina u sanaciju i modernizaciju cesta prošle godine uložila milijun eura, a ove godine 374 tisuće eura.  

Tako radimo jer želimo podići kvalitetu života i životni standard naših građana. Tako radimo na svim područjima županije, u svakom gradu i općini, neovisno o tome tko je na vlasti.

Sretan Vam Dan grada, drage Ogulinke i Ogulinci!"

Izdvojeno


Reci što misliš!