REAGIRANJE

Načelnik Josipdola Dragan Rudančić (HDZ) odbio intervju na KAportalu, pa nam poslao demantij na izjave svojeg političkog suparnika Zlatka Mihaljevića

"Gospodin Mihaljević u svojoj trenutnoj nemoći zbog neuspjeha u rušenju trenutne općinske vlasti ne odustaje od iznošenja laži i obmana."

KAportal je u četvrtak, 30. studenog objavio intervju u našoj rubrici “Zoom politikon” sa Zlatkom Mihaljevićem, bivšim HDZ-ovim načelnikom općine Josipdol, danas nezavisnim vijećnikom te općine pod naslovom: “Vlast HDZ-a na čelu s načelnikom uništava općinu Josipdol, sve što izađe iz te kuhinje temelji se na lažima”.

Autor Marin Bakić je na intervju na temu krize vlasti u Josipdolu pozvao i načelnika općine Dragana Rudančića (HDZ), no on je to odbio. Poručio je da ne želi razgovarati s autorom Bakićem, nego komunicirati napismeno.

Stoga nam je sada “napismeno” dostavio “zahtjev za ispravak objavljene informacije”, koji se odnosi na stavove koje je iznio njegov politički suparnik Mihaljević. U zahtjevu za ispravak objavljene informacije navodi da nam dostavlja “Demantij na niz lažnih navoda gosp. Zlatka Mihaljevića po principu članka s KAportala: Postavljam si pitanje, dajem si odgovor!”

Objavljujemo ga u cijelosti…


Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest