prava fešta

U Novigradu na Dobri u nedjelju se slavi tradicija i običaji – svi su pozvani na manifestaciju “Kud Dobrica bistra teče”, dolaze i poznati tamburaši

Događaj započinje u 16 sati

Općina Netretić u suradnji s Turističkom zajednicom područja Četiri rijeke i KUD-ovima te kulturnim udrugama s područja općine, organizira manifestaciju pod nazivom “KUD DOBRICA BISTRA TEČE”. Ova kulturna manifestacija održat će se u nedjelju, 1. rujna 2024. godine, s početkom u 16:00 sati, u prekrasnom ambijentu Starog grada Novigrada na Dobri, pozivaju iz Općine Netretić.

– Posjetitelji će imati jedinstvenu priliku istražiti čarobni dvorac Novigrad, smješten iznad smaragdne rijeke Dobre, dok podržavaju rad lokalnih KUD-ova i udruga. Uz bogat kulturni program, gosti će moći sudjelovati u kreativnim radionicama za sve uzraste unutar zidina dvorca. Večer će biti upotpunjena zvucima tamburaškog sastava Merak, koji će rasplesati sve prisutne – najavljuje se bogati program.

Pozivaju “sve da se pridruže i uživaju u ovom jedinstvenom događaju koji slavi tradiciju, kulturu i zajedništvo novigradskog kraja”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest