ŽUPANIJA / OPĆINE

SV. IVAN NEPOMUK

Općina Saborsko proslavila svoj dan, glavni investicijski projekti usprkos epidemiji se nastavljaju

Općina Saborsko proslavila svoj dan, glavni investicijski projekti usprkos epidemiji se nastavljaju

Svečano obilježavanje Općine Saborsko održano je polaganjem vijenaca za sve poginule, svetom misom te druženjem s mještanima.

Na dan sv. Ivana Nepomuka, 16. svibnja 2020. godine Općina Saborsko i župa Saborsko obilježili su svoj dan. Kod spomen obilježja općinski načelnik Marko Bičanić sa suradnicima i članovima udruga, položio je vijence i zapalio svijeće za sve poginule Saborčane tijekom Domovinskog rata, a nakon toga održana je i sveta misa.  

Iz Općine Saborsko napominju kako Općina aktivno sudjeluje u provođenju odluka i uputa koje propisuje Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske te se zalažu za ponovno aktiviranje gospodarskih aktivnosti. Uz već iskazanu pomoć gospodarstvenicima radi lakšeg prevladavanja poteškoća uzrokovanih epidemijom COVID-19, načelnik Marko Bičanić aktivno sudjeluje i u koordinaciji investicijskih programa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedan od njih je i izgradnja Općinskog doma kulture i vatrogastva, koja se nastavlja uz pridržavanje mjera i uputa HZJZ, a u pripremi su i aktivnosti za projektiranje nogostupa kroz naselje Saborsko kojim bi se riješila i odvodnja oborinske vode s kolnika državne ceste D-42, koja za ljetnih pljuskova postaje velika opasnost sigurnosti prometa, poručuju iz Općine Saborsko.

Izdvojeno


Reci što misliš!