ŽUPANIJA / OPĆINE

VEČER SMIJEHA I ZABAVE

Bloger Krule gostuje u Jurovskom Brodu - organizator DVD Jurovski Brod

Bloger Krule gostuje u Jurovskom Brodu - organizator DVD Jurovski Brod

Jadranko Hodak poznatiji kao Bloger Krule, kojeg preko 250 tisuća pratitelja na društvenim mrežama svakodnevno uveseljava svojim komentarima o aktualnim događajima, nastupat će po prvi puta u Jurovskom Brodu.

Satira, smijeh, pjesma, piva, veselo, ima li boljega u ovim tmurnim vremenima? Prema mišljenju agilne ekipe DVD Jurovski Brod nema.

Naime, nakon uspješno organizirane večeri smijeha i plesa uz Željka Pervana, DVD Jurovski Brod najavljuje nastup Blogera Krule na ljetnoj pozornici u Jurovskom Brodu u petak, 3. srpnja 2020. godine. Jadranko Hodak, javnosti poznatiji kao Krule, jedan je od najpoznatijih blogera u Hrvatskoj, te je autor knjiga "E jebiga" i "Obrana i zaštita od gluposti". Svojim komentarima na svakodnevne događaje redovno nasmijava više od 250 000 pratitelja na Facebooku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

-Ako Opelijander izdrži zahtjevnu kilometražu do Jurovskog Broda, najpoznatiji bauštelac u Hrvata, dolazi nas podučiti Obrani i zaštiti od gluposti, a nakon nastupa slijedi nešto drugačije, goste će do dugo u noć zabavljati Damir Biondić Bronz uz izbor najboljih akustičnih hitova. Ulaz je besplatan, a događaj će se održati prema uputama HZJZ, najavljuju organizatori.

Izdvojeno


Reci što misliš!