ŽUPANIJA / OPĆINE

"DNEVNIK VELIKOG PERICE"

Filmska ekipa ponovno okupirala Ribnik, snima se nastavak kultnoga filmskog hita "Tko pjeva zlo ne misli"

Filmska ekipa ponovno okupirala Ribnik, snima se nastavak kultnoga filmskog hita

Osim malog Perice koji je narastao, u novoj mini seriji pojaviti će se i glumačka diva Mirjana Bohanec-Vidović koja, dakako, igra Anu Šafranek baš kao i prije 50 godina, dok će prostorije DVD-a Ribnik poslužit upravo za snimanje kulisa scene.

Središte Ribnika ponovno su okupirale filmske kamere, snima se nastavak kultnog hita „Tko pjeva zlo ne misli“, ovog puta uobličen u HRT-ovoj mini seriji „Dnevnik velikog Perice“.

Nakon Zagreba, gdje je snimanje započelo sredinom lipnja, filmska ekipa na čelu s izvršnim producentom Albinom Uršić te redateljem Vinkom Brešanom svratila je do Ribnika, gdje će se za potrebe scene koristiti prostorije DVD-a Ribnik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radnja serije odvija se u 60-tim godina prošlog stoljeća, te prati život Perice Šafraneka i njegove obitelji. Priča o velikom Perici koja će imati šest epizoda, mnogi već sada kažu da će biti hit. S pravom, obzirom da serija nastavlja tamo gdje je stao kultni film Kreše Golika „Tko pjeva zlo ne misli“.

Osim malog Perice koji je narastao, u seriji će se pojaviti i glumačka diva Mirjana Bohanec - Vidović koja, dakako, igra Anu Šafranek baš kao i prije 50 godina. I u seriji baš kao i u filmu protežu se note dobro poznatih šlagera „Fala“, „Prolazi sve“, „ Ta tvoja ruka mala“.

Što nam još donosi radnja serije, gledatelji će moći otkriti u ovogodišnjoj jesenskoj HRT-ovoj shemi.

Inače, važno je reći i to da je ovo možda i prvo snimanje jednog ovakvog projekta u Hrvatskoj nakon korone, za koje će eto upravo Ribnik ponovno poslužiti kao filmska kulisa. Dosad je to u više navrata bio Stari grad Ribnik, jedinstveni "wasserburg".

Izdvojeno


Reci što misliš!