ŽUPANIJA / OPĆINE

ULAGANJE U ZDRAVSTVENI SUSTAV

Karlovačka županija pohvalila se početkom izgradnje nove Ispostave hitne pomoći u Vojniću, (ne)očekivano najviše sredstva osigurala lokalna vlast

Karlovačka županija pohvalila se početkom izgradnje nove Ispostave hitne pomoći u Vojniću, (ne)očekivano najviše sredstva osigurala lokalna vlast

Za izgradnju nove Ispostave zavoda za hitnu pomoć Karlovačke županije u Vojniću, lokalna vlast samo u prvoj fazi projekta utrošit će preko pola milijuna kuna. Karlovačka županija za sada samo 300 tisuća kuna.

Projekt izgradnje 1. faze Ispostave Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije u Vojniću dobio je današnjim potpisivanjem Sporazuma o sufinanciranju svoju konačnu potvrdu, najavljuju tako iz Karlovačke županije.  

Naime, potpisanim sporazumom između predstavnika Karlovačke županije, Općine Vojnić i Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije, osigurano je ukupno 700 tisuća kuna za realizaciju prve faze projekta, od čega će Karlovačka županije izdvojiti iznos od 300 tisuća kuna, dok Općina Vojnić 400 tisuća kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U početnoj fazi izgradnje bit će srušen postojeći objekt na otkupljenoj parceli te će biti određena priprema za daljnju izgradnju nove ispostave hitne medicine u Vojniću.

Ujedno, lokalna vlast u Vojnić do sada je riješila pitanje zemljišta za gradnju te pripremila cjelokupnu projektnu dokumentaciju, koja je ujedno preduvjet početka gradnje, ukupne vrijednosti od 150 tisuća kuna.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!