ŽUPANIJA / OPĆINE

KOMUNALNA ULAGANJA

U općini Josipdol provodi se prava faza radova na projektu rekonstrukcije i dogradnje dječjeg vrtića

U općini Josipdol provodi se prava faza radova na projektu rekonstrukcije i dogradnje dječjeg vrtića

Izgradnja višenamjenskog sportskog igrališta dio je projekta rekonstrukcije i dogradnje novog dječjeg vrtića u Josipdolu.

 U općini Josipdol u tijeku su radovi na uređenju višenamjenskog športskog igrališta uz osnovnu školu, što je ujedno, kako pojašnjavaju iz Općinske uprave preduvjet za provedbu projekta rekonstrukcije i dogradnje dječjeg vrtića.

U ovoj godini iz Programa podrške brdsko planinskih područja Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske Unije, Općina Josipdol za realizaciju navedenog projekta osigurala financijska sredstva u iznosu od pola milijuna kuna. Ujedno, tijekom 2019. godine uz financijsku potporu resornog ministarstva izvršena je prva faza radova na izgradnji višenamjenskog športskog igrališta u Josipdolu, vrijednosti gotovo 1,1 milijuna kuna.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za realizaciju projekta rekonstrukcije i dogradnje dječjeg vrtića u Josipdolu, financijska je participirala i Karlovačka Županija. Naime, za potrebe dobivanje građevinske dozvole, Karlovačka županija je iz Razvojnog fonda sufinancirala izradu projektne dokumentacije u iznosu od 304. 560 kuna.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!