ŽUPANIJA / OPĆINE

NOVA SPORTSKA DVORANA

Potpisan okvirni sporazum o izgradnji školske sportske dvorane u Jarčem Polju, vrijednost radova gotovo 7 milijuna kuna

Potpisan okvirni sporazum o izgradnji školske sportske dvorane u Jarčem Polju, vrijednost radova gotovo 7 milijuna kuna

Karlovačka županija i Općina Netretić sufinancirat će projekt izgradnje nove školske sportske dvorane u sklopu Područne škole Jarče Polje.

Područna škola Jarče Polje uskoro bi trebala dobiti školsku sportsku dvoranu. Naime, potpisanim takozvanim Okvirnim sporazumom za izvođenje radova na izgradnji jednodijelne školske dvorane površine 900 kvadrata između Osnovne škole Netretić i tvrtke ESPERA d.o.o. iz Srinjina kod Splita započela je prva faza realizacije ovog vrijednog projekta za učenike Područne škole u Jarčem Polju.

Zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar i načelnik Općine Marijan Peretić potpisali su Odluku o sufinanciranju ovog projekta ukupne vrijednosti gotovo 7 milijuna kuna s PDV-a. Kako kažu iz Karlovačke Županija, za sufinaciranje ovog projekta Županija je osigurala iznos od 4 milijuna kuna, od toga već za ovu godinu 670 tisuća kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, osim izgradnje nove školske sportske dvorane za potrebe održavanje tjelesne nastave, projektom će se dograditi i dvije učionice čime bi se stekli uvjeti za obavljanje jednosmjenskog rada prema propisanom pedagoškom standardu.

Kako je tom prigodom naglasila zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar, Županija je uz ovu dvoranu osigurala i sredstva za izgradnju dvorana u Ozlju i Dugoj Resi, a u planu izgradnje su ili se već projektiraju dvorane u Cetingradu, Lasinji te Bosiljevu.Karlo

Izdvojeno


Reci što misliš!