ŽUPANIJA / OPĆINE

MODERNIZACIJA

U općini Krnjak radno završili 2020. - modernizirano 700 metara nerazvrstanih cesta, na red došlo i proširenje mreže javne rasvjete

U općini Krnjak radno završili 2020. - modernizirano 700 metara nerazvrstanih cesta, na red došlo i proširenje mreže javne rasvjete

Na kraju proslovne 2020. godine, u općini Krnjak provedeni su radovi na modernizaciji komunalne infrastrukture.

Na kraj 2020. godine na području općine Krnjak izvedeni su završni radovi na modernizaciji nerazvrstanih cesta kao i uvođenje ekološki prihvatljivije led javne rasvjete. Sredstva za realizaciju investicija Općina je osigurala od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, ostatak u proračunu i mjesnim samodoprinosom mještana.

U prošlom mjesecu završeno je tako asfaltiranje tri dionice nerazvrstanih cesta na području općine Krnjak. Iz općinske uprave pojašnjavaju kako su obnovljene dionice ukupne dužine 700 metara na području mjesnih odbora Gornjeg Skrada, Trupinjaka i Budačke Rijeke, a radove u vrijednosti 237 tisuća kuna kuna izvela je tvrtka Krnjak Komunalac d.o.o .

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također, u istom periodu, izvršeno je proširenje mreže javne rasvjete u Mjesnom odboru Donji Budački.

- Proširenjem s 12 novih led lampi ujedno je i nastavak mreže uz lokalnu cestu 34114 kroz naselje i kroz zaselak Srdići, a radove u vrijednosti 18 500 kuna izveo je električarski obrt „Elektro Salopek“ iz Ogulina, kažu iz Općine Krnjak.

Izdvojeno


Reci što misliš!