ŽUPANIJA / OPĆINE

NOVI PROJEKT

Općina Josipdol osigurala europska sredstva za dogradnju mrtvačnice u Oštarijama, vrijednost investicije iznos 750 tisuća kuna

Općina Josipdol osigurala europska sredstva za dogradnju mrtvačnice u Oštarijama, vrijednost investicije iznos 750 tisuća kuna

Iznos od 350 tisuća kuna iznosit će sufinanciranje Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju za realizaciju projekta dogradnje mrtvačnice u općini Josipdol unutar Programa ruralnog razvoja.

Općina Josipdol osigurala je financijska sredstva za rekonstrukciju i dogradnju mrtvačnice u Oštarijama. Naime, načelnik Zlatko Mihaljević prošlog je tjedna potpisao ugovor s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju za realizaciju projekta unutar Programa ruralnog razvoja i ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo.

Kako naglašavaju iz Općine Josipdol, vrijednost projekta iznosi 750 tisuća kuna, a nadležna Agencija financirati će polovicu sredstva, odnosno u maksimalnom iznosu od 370 tisuća kuna. Trenutno je u tijeku postupak javne nabave za odabir izvođača radova, a do kraja ožujka 2021. godine planirano je potpisivanje ugovor s odabranim izvođačem i u konačnici početak samim radovi. Projekt će osim radova na rekonstrukciji i dogradnji mrtvačnice obuhvatiti i uređenje parkirališta.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!