ŽUPANIJA / OPĆINE

TURISTIČKI ADUTI

Brusi se nova turistička ponuda na području Žakanja, Kamanja i Vivodine, Krešo Rogoz: Umrežavanjem različitih dionika nastojimo jačati destinaciju područja

Brusi se nova turistička ponuda na području Žakanja, Kamanja i Vivodine, Krešo Rogoz: Umrežavanjem različitih dionika nastojimo jačati destinaciju područja

Sudionici su kroz safari vožnju rijekom Kupom, posjetu Arheo parku Vrlovka i istoimenoj špilji, OPG-ovima i vinarima na Green Gastro & Wine turi, te stručnim vodstvom poučnom stazom „Gdje voće zri“ na Loviću Prekriškom upoznali neke od glavnih turistički aduta ovog područja.

Na međunarodni dan biološke raznolikosti i dan zaštite prirode, 22. svibnja, turistička agencija Croatia Open Land Tours DMC organizirala je cjelodnevni program na otvorenom za svoje partnere, kako bi zajednički kreirali novu turističku ponudu na području Žakanja, Kamanja i Vivodine. Aktivnost je to koja se održala u sklopu projekta „Održivi turizam kroz društveno poduzetništvo“, koji se provodi u suradnji s Veleučilištem u Karlovcu, LAG-om Vallis Colapis i Općinom Kamanje, kako bi kroz društveno poduzetništvo vratili život u ruralna područja, i to unaprjeđenjem postojećih i kreiranjem novih turističkih sadržaja.

Kako je pritom kazao direktor agencija Krešo Rogoz, cilj ovog edukativno studijskog izleta je jačanje destinacije područja te u praksi pokazati kako se kreira uspješnija turistička ponuda na terenu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Naglasak ovog događaja je bio na zajedničkoj suradnji i doživljajima iz prve ruke. Sudjelovanje s nama od početka u kreiranju te interaktivnim komentarima i primjerima svi zajedno pridonose poboljšanju i brušenju DMC ponude.

Sudionicima su tako kroz safari vožnju rijekom Kupom, posjetu Arheo parku Vrlovka i istoimenoj špilji, OPG-ovima i vinarima na Green Gastro & Wine turi, te stručnim vodstvom poučnom stazom „Gdje voće zri“ na Loviću Prekriškom upoznali neke od glavnih turistički aduta ovog područja. Bogatstvo doživljaja i okusa rezultirala su rađanju novih ideja pri usavršavanju ovog višeslojnog projekta, u kojem će, nesporno, zahvaljujući upravo profesionalnom pristupu i predanom radu agencije Croatia Open Land uživati svaki posjetitelj i zaljubljenik u aktivni odmor u prirodi.

- Radujemo se daljnjoj suradnji s našim partnerima i kreiranju novih ponuda Croatia Open Land Tours DMC na ovakav, interaktivan način te im zahvaljujemo na odličnoj suradnji kako bi u svim segmentima jačali destinacijski menadžment same agencije, svih dionika turizma, a u konačnici i cijelog područja, poručuje Rogoz.

Izdvojeno


Reci što misliš!