ŽUPANIJA / OPĆINE

BICIKLIJADA

80-ak biciklista iz Hrvatske i Slovenije sudjelovalo na 15. biciklijadi Tri rijeke - vozilo se kroz dvije županije

80-ak biciklista iz Hrvatske i Slovenije sudjelovalo na 15. biciklijadi Tri rijeke - vozilo se kroz dvije županije

Na biciklijadi je sudjelovalo 80-tak biciklista iz Hrvatske i susjedne nam Slovenije koji su odvozili dionicu dugačku 50 kilometara kroz dvije županije Karlovačku i Primorsko goransku.

Športsko društvo Kupa ovog vikenda organizator je tradicionalnih rekreativnih biciklijada za djecu i odrasle.

- Jučer (subota) je održana dječja biciklijada na kojoj je sudjelovalo 35-tero djece u pratnji roditelja koji su vozili dionicu dugu 5 kilometara, a danas se održava tradicionalna međunarodna 15. biciklijada Tri rijeke, koja od ove godine dobiva svoj epilog Zdenkovim rutama u čast i spomen našem preminulom članu Zdenku Bosancu koji je bio začetnik i glavni aktivni organizator biciklijade u svim prethodnim godinama, kažu nam u Društvu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na biciklijadi je sudjelovalo 80-tak biciklista iz Hrvatske i susjedne nam Slovenije koji su odvozili  dionicu dugačku 50 kilometara kroz dvije županije Karlovačku i Primorsko goransku.

Osim vožnje na biciklima biciklisti su na ovoj ruti razgledavali stare gradove Bosiljevo i Severin na Kupi gdje su ih dočekali lokalni kudovi KUD Frankopan Bosiljevo i KUD Frankopan Severin na Kupi te Preloški muzikanti tamburaški sastav iz Slovenije.

Izdvojeno


Reci što misliš!