ŽUPANIJA / OPĆINE

PODRŠKA STARIJIM OSOBAMA

Općina Vojnić u provedbi projekta "Zaželi za Vojnić": Stižu pozitivne reakciji krajnjih korisnika na terenu, program je opravdao očekivanja

Općina Vojnić u provedbi projekta

Socijalni projekt "Zaželi za Vojnić" započeo je s provedbom u studenom prošle godine.

„Zaželi za Vojnić“ naziv je novog socijalnog programa na području općine Vojnić, koji ima za cilj osigurati sustavnu podršku i brigu za osobe starije životne dobi. U tu svrhu na razdoblje od 12 mjeseci zaposleno je deset žena koje će skrbiti za 60 krajnjih korisnika.

Na početnoj konferenciji koja je održana 8. srpnja u Domu kulture u Vojniću, načelnik općine Nebojša Andrić, konzultant Ante Lovrić i voditeljica projekta Karolina Šikljan ciljanoj skupini i široj javnosti prezentirali su osnovne informacije o projektu. Kako su pritom naglasili, žene su s radom započele 2. studenog 2020. godine i već sada mogu zaključiti kako je program u potpunosti opravdao očekivanja, zahvaljujući pozitivnim reakcijama samim korisnika na terenu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Konferenciji su prisustvovali i partneri na projektu Ljerka Tiršek ispred Centra za socijalnu skrb Karlovac, Podružnica Vojnić i Ivana Mehle i Sandra Car ispred Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Karlovac.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!