ŽUPANIJA / OPĆINE

DAN OPĆINE

Općina Rakovica slavi svoj dan - tom prigodom održana je svečana sjednica Općinskog vijeća

Općina Rakovica slavi svoj dan - tom prigodom održana je svečana sjednica Općinskog vijeća

Povodom obilježavanja Dana općine u Rakovici su se okupili najistaknutiji županijski dužnosnici.

Općina Rakovica svečano je obilježila Dan općine, te je tim povodom održana i svečana sjednica Općinskog vijeća. Sjednici su nazočili i izaslanica predsjednika Hrvatskog sabora i predsjednika Vlade Republike Hrvatske, saborska zastupnica Nada Murganić, izaslanik potpredsjednika Vlade i ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda, Andrija Podnar, kao i županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin.

Goste su pozdravili predsjednik Općinskog vijeća Zoran Luketić i načelnik Općine Rakovica Mihovil Bićanić, koji je ukratko predstavio projekte na kojim Općina radi, a skupu su se obratili i gradonačelnica Grada Ozlja Lidija Bošnjak, te u ime Ministarstva hrvatskih branitelja Andrija Podnar i u ime Vlade RH i Hrvatskog sabora saborska zastupnica Nada Murganić.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Županica Martina Furdek Hajdin je, uz čestitke mještanima i vodstvu Rakovice prigodom Dana općine te Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, naglasila dobru suradnju Karlovačke županije i Općine Rakovica i najavila konačno rješavanje pitanja vodoopskrbe i odvodnje na ovom području.

Izdvojeno


Reci što misliš!