ŽUPANIJA / OPĆINE

NOVI JAVNI SADRŽAJ

Dječje igralište u centru Vojnića bogatije za nove sprave, sredstva za nabavku osigurana su iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja

Dječje igralište u centru Vojnića bogatije za nove sprave, sredstva za nabavku osigurana su iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja

Novim sadržajem na Dječjem igralištu u središtu Vojnića najviše su se obradovali mališani, ali i njihovi roditelji

U suradnji s Općinom Vojnić, lokalna Turistička zajednica provela je aktivnosti na uređenju Dječjeg igrališta u samom centru općine. Naime, sredstvima Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent, osigurana su sredstva za nabavku novih sprava – tornja sa spiralnim toboganom i penjalicu, koje su, prema ocjeni mališana u potpunosti ispunile svoju svrhu. 

S druge strane, iz općinske uprave poručuju kako ulaganja u uređenje i opremanje javnih sadržaja stvara se novi sadržaja za lokalno stanovništvu kao i za posjetitelje, pritom utječe i na podizanje općeg standarda, ali i turističkog razvoja općine Vojnić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Postavljanje novih sprava, učinit će dječje igralište još ljepšim, raznovrsnijim i kvalitetnijim mjestom za igru, čime će se ujedno promovirati i važnost boravka na otvorenom, bavljenja sportom i druženja s vršnjacima. Ali i obogatiti i upotpuniti turistička ponuda novim sadržajima, budući da ovo područje svojim bajkovitim krajolikom, privlači turiste i posjetitelje tijekom svih godišnjih doba, dodaju iz Općine Vojnić.

Izdvojeno


Reci što misliš!