ŽUPANIJA / OPĆINE

OBILAZAK TERENA

Općine Vojnić, Krnjak i Barilović domaćini kolegija županice ovog ponedjeljka, razgovaralo se o aktualnim projektima, najavama javnih natječaja...

Općine Vojnić, Krnjak i Barilović domaćini kolegija županice ovog ponedjeljka, razgovaralo se o aktualnim projektima, najavama javnih natječaja...

Zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar i zamjenik župana Dejan Mihajlović, načelnicima su prezentirali informacije koje se tiču županijskih aktivnosti i projekata

Redoviti kolegij županice ovog ponedjeljka održao se u općinama Vojnić, Krnjak i Barilović. Kako poručuju iz Karlovačke županije, razgovaralo se o nadolazećim javnim pozivima i natječajima, statusima akata za gradnju te predmeta državne imovine, projektima županijskih i hrvatskih cesta te projektima u školstvu i zdravstvu.

Iz Karlovačke županije izvještavaju kako je u Osnovnoj školi Vojnić u 2022. godini planiran početak radova na sanaciji elektroinstalacija, a procijenjena vrijednost projekta je 1,2 milijuna kuna, a do kraja godine planira se završetak radova na izgradnji objekta za hitnu medicinu, čija je ukupna vrijednost 3,7 milijuna kuna. 

- U općini Krnjak je u tijeku dovršetak projektne dokumentacije za unapređenje kvalitete školske kuhinje pri OŠ Katarine Zrinski Krnjak, čime bi se zbog neadekvatnih uvjeta za pripremu školskih i vrtićkih obroka iznimno povećala kvaliteta rada i pružanja usluge, napominju u Županiji.   

U Općini Barilović u tijeku je dogradnja i rekonstrukcija OŠ Barilović radi prelaska u jednosmjenski rad. Procijenjena vrijednost projekta je 6,7 milijuna kuna, a izvodi se u dvije faze.  

- U prvoj fazi bit će dovršena dogradnja učionica sanitarija i hodnika, a u drugoj fazi će se dograditi kuhinja i blagovaonica. Vezano uz školu, u planu je i izgradnja školske sportske dvorane, za koju je u 2021. Karlovačka županija financirala izradu projektne dokumentacije u iznosu 250 tisuća kuna, dodaju iz Županije.  

 

Izdvojeno


Reci što misliš!