ŽUPANIJA / OPĆINE

ŽALOSNO

U Krnjaku nepoznati vandal autom pregazio lampione koje su za žrtve upalili učenici, zamjenik načelnika ogorčen i razočaran

U Krnjaku nepoznati vandal autom pregazio lampione koje su za žrtve upalili učenici, zamjenik načelnika ogorčen i razočaran
Krađa prikolice u Krnjaku

- Smatram da je ovo izraz pojedinaca kojima ništa nije sveto, a ne organizirani napad na hrvatska znamenja. Vjerujem da ćemo i dalje biti tolerantna sredina u kojoj ćemo se svi osjećati jednako i sigurno, kaže Ljevar.

Učenici OŠ Katarine Zrinski u Krnjaku su odali počast žrtvama Vukovara i Škabrnje paljenjem lampiona, no netko je automobilom pregazio lampione.

Na vandalizam i nepoštovanje prema nevinim žrtvama u najkrvavijoj bitci Domovinskog rata ukazao je zamjenik načelnika Općine Josip Ljevar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Razočaran vandalskim činom kojim je, za sada nepoznata osoba, sinoć automobilom pregazila lampione koje su učenici OŠ Katarine Zrinski Krnjak zapalili ispred škole, u spomen na sve nevine žrtve Vukovara i Škabrnje. Umjesto da poštujemo uspomenu na brojne žrtve i heroje Domovinskog rata vandali su odlučili oskvrnuti spomen na njihove živote, rekao nam je Ljevar.

Iz tog razloga, dodaje, osobno kao zamjenik načelnika Općine Krnjak, oštro osuđuje ove ispade i izražava nadu i vjeru kako će nadležna tijela vrlo brzo otkriti počinitelja.

- Smatram da je ovo izraz pojedinaca kojima ništa nije sveto, a ne organizirani napad na hrvatska znamenja. Vjerujem da ćemo i dalje biti tolerantna sredina u kojoj ćemo se svi osjećati jednako i sigurno, kaže Ljevar.

Izdvojeno


Reci što misliš!