ŽUPANIJA / OPĆINE

"ZABAVA" U CENTRU

Opaki party na otvorenom u centru Žakanja završio razbacivanjem betonskih tegli - ovako ponašanje osudili mještani ali i općinska vlast

Opaki party na otvorenom u centru Žakanja završio razbacivanjem betonskih tegli - ovako ponašanje osudili mještani ali i općinska vlast
FB Općina Žakanje

Party na otvorenom potom je, prema svemu sudeći, završio i na obližnjoj klupici preko ceste.

Nekome su očito opako zasmetale betonske tegle za cvijeće u Žakanju, koje su u noći prošlog vikenda završile razbacane po trgu u centru mjesta. Party na otvorenom potom je, prema svemu sudeći, završio i na obližnjoj klupici preko ceste.  

Bilo da je riječ o tek mladenačkom nestašluku i pokazivanju mišića ili je pak na djelu puno problematičnija priča, ovaj čin osudili su sami mještani na društvenim mrežama, i to, rekli bismo, bez puno razumijevanja (link). Reakcija je stigla i iz Općine, o čijoj imovini je ujedno i riječ. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Vandalizam i oštećenja javne imovine nisu česti problemi u našoj Općini, pa nas je prizor na općinskom trgu koji smo zatekli ovog vikenda jako rastužio. Apeliramo na sve žitelje Općine Žakanje da svojim ponašanjem i aktivnim djelovanjem doprinesu što boljem rješavanju problema vandalizma i oštećivanja javne imovine, kazali su iz Općine Žakanje na svom službenom profilu na društvenim mrežama.  

Izdvojeno


Reci što misliš!