ŽUPANIJA / OPĆINE

ZAVRŠNO UREĐENJE

U sklopu ambulante u Plaškom uskoro će biti otvorena ljekarna - vrijednost projekta od 250 tisuća kuna podupire Karlovačka županija

U sklopu ambulante u Plaškom uskoro će biti otvorena ljekarna - vrijednost projekta od 250 tisuća kuna podupire Karlovačka županija

Ljekarna je u završnoj fazi uređenja i po okončanju radova treba ishoditi potrebne suglasnosti za početak rada.

U sklopu prostora ambulante u Plaškom, uskoro će s radom započeti ljekarna. Investicija je to Karlovačke županije, u vrijednosti gotovo 250 tisuća kuna.  

- Ljekarna je u završnoj fazi uređenja i po okončanju radova treba ishoditi potrebne suglasnosti za početak rada. Tako će stanovnici Plaškog, Saborskog i okolnih mjesta dobiti mogućnost nabavljanja potrebnih lijekova, medicinskih i higijenskih potrepština mnogo bliže svom domu, nego što je to do sada bio slučaj, poručuju iz Županije. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prostor buduće ljekarne danas su obišle i županica Martina Furdek Hajdin i njena zamjenica Vesna Hajsan Dolinar. S dinamikom radova upoznala ih je ravnateljica Doma zdravlja Ogulin Zlata Kurelac. Obilasku je također nazočio i načelnik Općine Plaški Pero Damjanović koji je zahvalio županici i Karlovačkoj županiji na inicijativi i financijskoj potpori za početak rada ljekarne. 

Izdvojeno


Reci što misliš!