ŽUPANIJA / OPĆINE

MALA OPĆINA

Pacijenti stomatološke ambulante u Saborskom od sad imaju bolju uslugu - Karlovačka županija kupila novu stolicu

Pacijenti stomatološke ambulante u Saborskom od sad imaju bolju uslugu - Karlovačka županija kupila novu stolicu

Na nabavci nove opreme posebno su bile zahvalne djelatnice koje rade u ovoj ordinaciji, predvođene dr. Mirjanom Vezmar, koja je istaknuila da je stara stolica bila nabavljena još davne 2003. godine te je funkcionalno i tehnološki već zastarijela.

Stanovnici Saborskog imaju bolju stomatološku uslugu a nakon što je Karlovačka županija za potrebe stomatološke ambulante nabavila novu dentalnu stolicu s pripadajućom opremom.

Ukupna je vrijednost ove opreme oko 96 tisuća kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Obilaskom ove ambulante simbolično je novu dentalnu stolicu danas u rad pustila županica Martina Furdek Hajdin, u pratnji svoje zamjenice Vesne Hajsan Dolinar, načelnika Općine Saborsko Marka Bićanića i ravnateljice Doma zdravlja Ogulin Zlate Kurelac. Na nabavci nove opreme posebno su bile zahvalne djelatnice koje rade u ovoj ordinaciji, predvođene dr. Mirjanom Vezmar, koja je istaknuila da je stara stolica bila nabavljena još davne 2003. godine te je funkcionalno i tehnološki već zastarijela.

Načelnik Općine Saborsko Marko Bićanić, zahvalio je županici, njenoj zamjenici i Karlovačkoj županiji, u ime svih mještana Saborskog i pacijenata koji dolaze u ovu ambulantu, što sustavno vode brigu o medicinskoj skrbi i povečanju njezine dostupnosti i kvalitete te tako olakšavaju životne uvjete stanovnika ovog kraja. 

Kako je naglasila zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar, od 2017. godine je Karlovačka županija za potrebe  Doma zdravlja Ogulin, kroz obnovu objekata, povećanje pristupačnosti, zanavljanje dijagnostičko-terapeutske opreme te nabavku sanitetskih vozila uložila preko 5 milijuna kuna.  

Izdvojeno


Reci što misliš!