ŽUPANIJA / OPĆINE

"ZLATO IZ NETAKNUTE PRIRODE"

Velik uspjeh saborčanskih pčelara! Dvije zlatne medalje s međunarodnih natjecanja u Saborsko je donio predsjednik pčelarske udruge "Medun"

Velik uspjeh saborčanskih pčelara! Dvije zlatne medalje s međunarodnih natjecanja u Saborsko je donio predsjednik pčelarske udruge
Općina Saborsko

Iz Općine Saborsko ne skrivaju zadovoljstvo uspjesima svojih pčelara.

Prošla godina bila je izuzetno plodonosna za saborske pčelare. Naime, predsjednik pčelarske udruge "Medun" Saborsko, Željko Dumenčić, osvojio je dvije zlatne medalje na dva međunarodna natjecanja, u Vukovaru i u Zagrebu. 

Kako obavještavaju iz Općine Saborsko, Zlatna medalja za kvalitetu meda-medun, na 13.organoleptičkom ocjenjivanju meda s međunarodnim sudjelovanjem u Vukovaru, predsjedniku pčelarske udruge uručena je još 10.listopada, dok ona na tradicionalnom 17. međunarodnom natjecanju pčelara u kvaliteti meda ”Zzzagimed 2021.” 11.prosinca prošle godine. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Inače, Željku Dumenčić ovo nije prva zlatna medalja, no nada se ujedno da nije ni posljednja. Plan mu je za buduće razdoblje proširiti asortiman pčelinjih proizvoda te sudjelovati na što više natjecanja.  

Iz Općine Saborsko ne skrivaju zadovoljstvo uspjesima svojih pčelara te ističu kako je Željkov moto "Zlato iz netaknute prirode" u potpunosti potvrdilo i opravdalo svoju kvalitetu.  

Izdvojeno


Reci što misliš!