ŽUPANIJA / OPĆINE

DIZANJE PRAVAŠA?

HSP Karlovačke županije popunjava svoje redove na terenu. Za općinu Netretić imenovan povjerenik - planova je mnogo

HSP Karlovačke županije popunjava svoje redove na terenu. Za općinu Netretić imenovan povjerenik - planova je mnogo

HSP je u potpunosti svjestan svoje snage, u općini Netretić, koja je kroz povijest bila među najjačim pravaškim utvrdama u Hrvatskoj.

HSP Karlovačke županije imenvala je Marijana Belavića stranačkim povjerenikom za Općinu Netretić, izvijestio je povjernik HSP KŽ Marinko Marinović.  

Kako u nastavku pojašnjavaju iz županijske organizacije, HSP je u potpunosti svjestan svoje snage, u općini Netretić, koja je kroz povijest bila među najjačim pravaškim utvrdama u Hrvatskoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preuzimajući dužnost povjerenika HSP-a općine Netretić, Belavić je istaknuo stranačke prioritete, a to su jačanje stranke u Mjesnim odborima. U tom smislu je istaknuo, potrebu uspostave čvrste organizacijske strukture, koju će činiti poduzetnici, intelektualci i svi oni građani kojima je pravaška ideja pri srcu. 

- Akcent djelatnosti HSP-a, bit će u jačanju gospodarstva, kroz razvoj poduzetničke zone „Maletić“, potporama OPG-ovima (stočarstvo, pčelarstvo, voćarstvo i vinogradarstvo, ljekovito bilje itd), obrtnicima (tradicijski zanati i uslužne građevinske djelatnosti, ugostiteljstvo itd. ) i trgovačkim društvima (drvoprerađivačka i prehrambena industrija), te privlačenje stranih investitora, istaknuo je Belavić. 

Općina Netretić budućnost vidi i u turizmu (sportsko-rekreacijski, zdravstveni, vjerski, agroturizam itd), očuvanju prirode i zdravog okoliša, te u bogatom kulturnom i povijesnom nasljeđu ( dvorci, crkve, stare kurije itd.).                             

- Osobitu pozornost HSP će usmjeriti prema mladim ljudima, u smislu poticanja obrazovanja, ostanka i povratka na djedovini, kroz različite oblike potpora, kazao je povjerenik Belavić.

Izdvojeno


Reci što misliš!