ŽUPANIJA / OPĆINE

PRIJAVILO SE ŠEST UDRUGA

Za djelovanje civilnog društva Općina Cetingrad u ovoj godini odvojit će 200 tisuća kuna - ugovore je načelnica potpisala za osam projekata

Za djelovanje civilnog društva Općina Cetingrad u ovoj godini odvojit će 200 tisuća kuna - ugovore je načelnica potpisala za osam projekata

Proračunska sredstva osigurana su u sklopu programa javnih potreba djelovanja udruga građana na području općine Cetingrad.

Općina Cetingrad u ovoj godini financirat će djelovanje civilnog društva na svom području u vrijednosti od 200 tisuća kuna, i to u sklopu javnih potreba djelovanja udruga građana. Kako su izvijestili iz općinske uprave, ugovori su potpisani za osam projekta udruga. 

Proračunska sredstva bit će tako preusmjerena za djelovanje, promicanje kulture bavljenja sportom i zdravog načina života NK Cetingrad, planinarskom društvu Crvene stijene za provedbu dvije aktivnosti, obilaznicu "Koranski planinarski put" te Cetingrad i Korana iz kuta objektiva. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odobreno financiranje lovačko društvo Kuna Cetingrad iskoristit će za opremanje lovačkog doma i pomoćnog objekta, KUD Cetingradska tamburica za uređenje i opremanje prostorija KUD-a u Etno kući, UHBDR Slunj, Cetingrad i Rakovica za obilježavanje prigodnih datuma vezanih uz Domovinski rat. 

Tu su i dvije aktivnosti udruge Cetin 1527, i to za "Cetingrad u hrvatskoj književnosti" te izdavanje knjige mons. Marijan Ožura, cetingradskog župnika, "Mira vam ostavljam, mir vam dajem" (Ivan, 14,27). 

Izdvojeno


Reci što misliš!