ŽUPANIJA / OPĆINE

REAKCIJA NAČELNIKA

Akcijom mještana uređena šetnica uz Tounjčicu, načelnika iznervirao (ne)odaziv: Gdje ste sada vi kojima Općina godinama pomaže, plaća naknade za djecu, stipendira?

Akcijom mještana uređena šetnica uz Tounjčicu, načelnika iznervirao (ne)odaziv: Gdje ste sada vi kojima Općina godinama pomaže, plaća naknade za djecu, stipendira?
Općina Tounj

Načelnik Sopek kazao je kako neki samo gledaju kako nešto izvući iz Općine i puni su kritika, a za Općinu ne žele ništa odraditi.

Radnom akcijom mještana uređeno je novih stotinjak metara šetnice uz Tounjčicu, izvijestio je to načelnik općine Tounj Ivica Sopek, koji je pritom zahvalio svima koji su svojim dragovoljnim radom sudjelovali u akciji.

Kako je kazao, oko dvadesetak ljubitelja Tounja odradilo je velik posao i uvijek su to manje više isti radnici, ljubitelji Tounja i naravno stariji koji to vjerno rade i više od četrdeset godina. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, tu načelnik nije stao. 

- Svi se pitamo gdje je mladež općine Tounj? Gdje su sadašnji i bivši općinski stipendisti koji su dobili i dobivaju stipendije godinama, njihovi roditelji? Gdje su članovi udruga, socijalni slučajevi kojima općina godinama pomaže i ostali, koji samo gledaju nešto izvući iz općine od plaćanja naknade rođenja djeteta, subvencije za vrtić, a za općinu ništa odraditi, a puni kritika. Morat ćemo te kriterije postrožiti i dati onima koji to zaslužuju, komentirao je općinski načelnik Ivica Sopek. 

Ujedno, načelnik je najavio kako uskoro kreće nova akcija, odnosno nastavak uređenja šetnice Tounjčica, te je pritom dodao kako je ovo poziv svima da se uključe u dobra djela za Tounj.

Izdvojeno


Reci što misliš!