ŽUPANIJA / OPĆINE

U sklopu „Memorijala Juraj Štefančić“ u Bariloviću održana 2. Somijada – Najuspješnija ekipa Pauri, a najveći ulov imao je Renato Pozderac

U sklopu „Memorijala Juraj Štefančić“ u Bariloviću održana 2. Somijada – Najuspješnija ekipa Pauri, a najveći ulov imao je Renato Pozderac

Svake godine u Općini Barilović održava se „Memorijal Juraj Štefančić“ kojim se obilježava sjećanje na ovog prerano preminulog velikog zaljubljenika u prirodne, povijesne i kulturne ljepote Barilovića i okolice. 

Proteklog vikenda u sklopu ovog memorijala održana je 2. Somijada. a riječ je o natjecanju u lovu soma sa obale. Na ribolovnoj stazi u Šćulcu, iznad slapa na  rijeci Korani, okupilo se dvanaest ekipa, ali samo dvije su se mogle pohvaliti ulovom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Prvo mjesto pripalo je ekipi Pauri - Marin Ivšić i Mateo Ivšić koji su ulovili tri ribe od 750grama. Drugo mjesto osvojila je ekipa Tušmer - Renato Pozderac i Anton Brletić sa jednom ribom teškom 625 grama. Treće mjesto, na temelju dodatnog izvlačenja pripalo je ekipi Tušmer- Pekarna Johny za koju su nastupili Krunoslav Brcković i Ivan Jakšić. Najveći ulov imao je Renato Pozderac iz ekipe Tušmer 2, koji je ulovio soma od 625grama, izvijestili su iz Kluba Športskih ribolovaca Mrežnica iz Duge Rese čestitajući pobjednicima i poželjevši više sreće ostalima na sljedećim natjecanjima.  

 

Izdvojeno


Reci što misliš!