ŽUPANIJA / OPĆINE

PAUZA OD PRVENSTVA

Sreća ih nije dugo mazila! Poplava u potpunosti uništila prostorije NK Vrlovke i potopila stadion: Nakon odličnog početka sezone ovo nam baš nije trebalo

Sreća ih nije dugo mazila! Poplava u potpunosti uništila prostorije NK Vrlovke i potopila stadion: Nakon odličnog početka sezone ovo nam baš nije trebalo

Sva oprema nam je pod vodom pa na utakmicu danas nismo mogli ni otići. Jučer navečer bio je trening seniora u kasnim satima i ni po čemu se nije moglo zaključiti da bi ovako nešto moglo desiti u svega par sati, kazao nam je tajnik kluba

Vodostaj Kupe u gornjem toku na granici sa Slovenijom još uvijek je u blagom rastu, a poplavljene su njive, vrtovi, podrumi kuća, a na kamanjskom području i prostorije tamošnjeg nogometnog kluba NK Vrlovka. 

Kako je u razgovoru za KAportal rekao tajnik kluba David Gorup, ovakav scenarij  dočekao ih je rano jutros, kada su trebali otići na gostovanje u Rakovicu s ekipom limača. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Sva oprema nam je pod vodom pa na utakmicu nismo mogli ni otići. Jučer navečer bio je trening seniora u kasnim satima i ni po čemu se nije moglo zaključiti da bi ovako nešto moglo desiti u svega par sati. Seniorska ekipa sutra je na domaćem terenu trebala ugostiti Plaški, no i ta utakmica bit će odgođena, kazao nam je Gorup. 

Klubu je poplava donijelo ogromnu štetu, a kiša još uvijek ne staje, pa bi to moglo stvoriti još veće probleme za nogometni klub, koji je unazad tri mjeseca napravio veliki pomak. Nakon godinu dana pauziranja, klub se vratio regularnom natjecanju i trenutno seniorska momčad nastupa u drugoj županijskoj ligi. 

- S radom nove uprave okupili smo limače, juniore i seniore te krenuli u natjecanje. Sezonu smo otvorili s nekoliko pobjeda i prolazom u drugo kolo Kupa. Ali eto, zadesila nas je sada poplava. Nadamo se samo da to neće ostaviti značajan utjecaj na nastavak prvenstva, kazao je Gorup. 

Izdvojeno


Reci što misliš!