ŽUPANIJA / OPĆINE

SOCIJALNI PROGRAM

Program ZAŽELI za Općinu Vojnić ide dalje! U narednih šest mjeseci pomoć u kući dobit će 138 osoba starije životne dobi

Program ZAŽELI za Općinu Vojnić ide dalje! U narednih šest mjeseci pomoć u kući dobit će 138 osoba starije životne dobi

Početna konferencija projekta, na kojoj su prezentirane osnovne informacije o programu i njegovoj provedbi, održana je prošlog tjedna

Projektom ZAŽELI, pod nazivom "ZAŽELI za Općinu Vojnić" kreće dalje. U novoj fazi projekta bit će zaposleno ukupno 23 žene s područja općine Vojnić koje će u periodu od šest mjeseci redovno skrbiti o ukupno 138 krajnjih korisnika koji pripadaju u skupinu starih i nemoćnih. 

Početna konferencija projekta održana je 24. veljače u prostorijama Doma kulture na kojoj su načelnik Općine Vojnić Nebojša Andrić, voditeljica projekta Maja Martinović i asistentica na projektu Nikolina Vuletić ciljanoj skupini i široj javnosti prezentirali osnovne informacije o projektu i njegovoj provedbi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Konferenciji su prisustvovali i predstavnici partnera na projektu Dijana Cerovac ispred Zavoda za socijalnu skrb Karlovac, ispostava Vojnić te Sandra Car i Mateja Jakšić Zibar ispred Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Karlovac.

- Žene su započele s radom još 2. siječnja i svakim danom sve više dokazuju koliko je ovakav jedan projekt bitan za zajednicu, a posebice za najranjivije skupine naših sugrađana, poručili su iz Općine Vojnić. 

Izdvojeno


Reci što misliš!