ŽUPANIJA / OPĆINE

DRUŠTVO - TO SMO MI!

Velika obljetnica vatrogastva u Jurovskom Brodu! Prošlo je sedam desetljeća od osnutka DVD Jurovski Brod - velika proslava započinje na dan sv. Florijana

Velika obljetnica vatrogastva u Jurovskom Brodu! Prošlo je sedam desetljeća od osnutka DVD Jurovski Brod - velika proslava započinje na dan sv. Florijana

Organizatori ovom prilikom pozivaju sve prijatelje Društva i susjede da novčanom donacijom pomognu organizaciji proslave i rada DVD-a

Dobrovoljno vatrogasno društvo Jurovski Brod ove godine obilježava 70. obljetnicu djelovanja. Veliki jubilej proslavit će 27. svibnja na dan zaštitnika vatrogasaca sv. Florijana u centru Žakanja. Uz svetu misu i zabavu organizirat će i Dan vatrogastva s bogatim programom. 

U nedjelju, 11. lipnja bit će održana Svečana sjednica, na kojoj će se prisjetiti svih uspjeha Društva u proteklih 70 godina te prigodnim priznanjima i medaljama nagraditi istaknute članove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tjedan kasnije, 17. lipnja okrugla godišnjica bit će amenovana vatrogasnom zabavom u Jurovskom Brodu u društvu prijatelja iz susjednih i partnerskih društava, a za atmosferu će se pobrinuti TS Fijaker. 

Organizatori ovom prilikom pozivaju sve prijatelje Društva i susjede da novčanom donacijom pomognu organizaciji proslave i rada DVD-a. Donacije se mogu uplatiti uplatom na račun HR2524000081190105217 s naznakom "Donacija za pomoć rada Društva".

- Svi donatori koji uplate minimalno 15 eura na poklon dobivaju prigodnu donatorsku majicu, te će biti objavljeni na listi sponzora i donatora na Svečanoj proslavi 70 godina DVD Jurovski Brod, poručuju iz organizatori.

Izdvojeno


Reci što misliš!