ŽUPANIJA / OPĆINE

RADNI SASTANAK

Županica Martina Furdek-Hajdin na kolegiju u Krnjaku: Općina namjerava kupiti i urediti izletište Debela kosa

Županica Martina Furdek-Hajdin na kolegiju u Krnjaku: Općina namjerava kupiti i urediti izletište Debela kosa

Također je bilo riječi i o kupnji Spomen doma „Debela kosa“ što bi Općina iskoristila i uredila u turističke svrhe.

Županica Martina Furdek-Hajdin nastavila je obilaziti općine, a jučer je na kolegiju u Krnjaku imala priliku iz prve ruke čuti o projektima, ali i problemima s kojima se suočava ova jedinica lokalne samouprave. 

Na kolegiju su sudjelovali načelnik Općine Krnjak Perica Matijević, zamjenik Josip Ljevar, tajnik Općinskog vijeća Goran Slavnić i Goranka Grijaković te direktor Krnjak Komunalca d.o.o. Vladimir Matijević, Ilija Matijević, komunalni redar i Željka Stojković, ravnateljica OŠ Katarine Zrinski Krnjak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na dnevnom redu nalazile su se teme odnosno aktivnosti i projekti koji su trenutno aktualni u Općini.

- Što se tiče prometne infrastrukture na području Općine, dosada je uloženo 1,2 milijuna eura. Kao jedan od najvećih projekata spomenuo se projekt sanacije na LC 34114 ŽC Dugi Dol – D.Budački u koji je uloženo 1,3 milijuna kuna. Radi se o 2,6 km ceste na kojem se rješava klizište, u postupku je hladna reciklaža, a planira se dio kolnika proširiti za pješačke prijelaze kako bi djeca sigurno mogla dolaziti do autobusnih stajališta, rečeno je na sastanku dok je načelnik Matijević pohvalio suradnju sa Županijskom uprave za ceste Karlovac.

Također je bilo riječi i o kupnji Spomen doma „Debela kosa“ što bi Općina iskoristila i uredila u turističke svrhe. Po završetku kolegija, obišao se prostor Općine odnosno energetski info ured u zgradi Općine što je uređeno prema projektu I.N.G.R.I.D. u iznosu od 1,7 milijuna kuna.

Izdvojeno


Reci što misliš!