ŽUPANIJA / OPĆINE

RADNI POSJET

Učiteljice iz Draganića u sklopu Erasmus projekta otišle na Maltu: Ova iskustva će svakako doprinijeti kvaliteti obrazovanja u OŠ Draganići

Učiteljice iz Draganića u sklopu Erasmus projekta otišle na Maltu: Ova iskustva će svakako doprinijeti kvaliteti obrazovanja u OŠ Draganići

Predivna Malta očarala je draganićke putnice bogatom poviješću, prekrasnim plažama i drevnim gradovima.

Prva mobilnost u sklopu draganićkog Erasmus + projekta „Digitalna dimenzija unaprjeđuje zeleni život“ održana je na Malti.

Kako nam javljaju predstavnice hrvatskog tima (psihologinja Adriana Sladić, pedagoginja Snježana Tomačić i učiteljica engleskog jezika Viktorija Tomšić), one su se u zadnjem tjednu listopada 2023. godine zajedno s poljskim, turskim i malteškim kolegama digitalno educirale za rad u učionicama današnjice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Izmijenile smo primjere dobre prakse kad je riječ o digitalizaciji u nastavi, isprobale funkcioniranje i prednosti VR tehnologije, slušale o prevenciju cyberbullynga, učile o kodiranju i robotima, isprobale rad u Web 2.0 alatima, pobijedile u radionici „razbijanja šifri“ po principu Escape room-a i uvjerile se u prisutnost umjetne inteligencije u svakodnevnom životu, kažu nam.

Dodaju da će međunarodna suradnja na temu održivog razvoja i digitalne tehnologije u svakodnevnom životu te usavršavanje znanja iz engleskog jezika svakako doprinijeti kvaliteti obrazovnog procesa u OŠ Draganići. Predivna Malta očarala je draganićke putnice bogatom poviješću, prekrasnim plažama i drevnim gradovima.

Izdvojeno


Reci što misliš!