ŽUPANIJA / OPĆINE

REKREATIVCI

Na biciklijadi "Bajina etapa" od Generalskog Stola do Slunja i natrag sudjelovalo 68 biciklista, najstariji 77-godišnjak

Na biciklijadi

Na 14. memorijalnoj "Bajinoj etapi 2024." koja se vozila od Generalskog Stola do Slunja i natrag ove je godine sudjelovalo 68 biciklista. Zahvaljujući tome što je biciklijada upisana u hrvatski biciklistički kalendar kao i odličnoj organizaciji Sportskog društva Generalski Stol i Sportskog centra Blue gym iz Karlovca, za koju mnogi biciklisti već znaju, sudjelovali su biciklisti iz Zaboka, Zaprešića, Zagreba, Velike Gorice, Siska, Kastava, Varaždina, Vrbovskog, Slunja, Ogulina, Generalskog Stola, Duga Rese i Karlovca. 

U Slunju su sudionici biciklijade imali priliku sudjelovati i u kostimiranoj pješačkoj turi Milana Neralića, rođenog Slunjanina, koji je prvi Hrvat osvajač olimpijske medalje u Parizu, 1900. godine, a poslušali su i koncert Karlovačkog komornog orkestra Glazbene škole Karlovac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Po povratku u Generalski Stol sudionike biciklijade je dočekao ručak i okrijepa. Najstariji sudionik ovogodišnje biciklijade bio je 77-godišnji Vladimir Perenčević.

Izdvojeno


Reci što misliš!