ŽUPANIJA / OPĆINE

ZAŽELI

Općina Krnjak izvijestila da je "pod vizionarskim vodstvom mladog i ambicioznog načelnika" Perice Matijevića zaposlila 12 osoba

Općina Krnjak izvijestila da je
Općina Krnjak

"Ovaj značajan korak naprijed za općinu Krnjak samo je jedan od mnogih uspjeha koje planiramo ostvariti pod vodstvom našeg mladog i dinamičnog načelnika", poručeno je

Općina Krnjak je izvijestila na prilično bizaran način da je "pod vizionarskim vodstvom mladog i ambicioznog načelnika gospodina Matijevića" ostvarila "značajan napredak u socijalnim i ekonomskim aspektima", a "u sklopu tog napretka" su svečano potpisani ugovori o zapošljavanju 11 novih djelatnica i jednog djelatnika koji će u okviru programa ZAŽELI pružati njegu i podršku za 66 korisnika starije životne dobi.

- Ponosan sam na ovaj projekt i na sve što smo postigli u našoj općini – poručio je hvaljeni ili samohvaljeni načelnik Matijević prilikom potpisivanja ugovora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nastavio je da će se Općina truditi razvijati projekte koji unapređuju životne uvjete stanovnika, a program ZAŽELI je okarakterizirao kao "savršen primjer kako sinergija između lokalne uprave i državni incijativa može donijeti konkretne koristi za zajednicu".

Zaposlenicima je poželjeno mnogo uspjeha u radu i zahvalilo im se na predanosti i trudu koji će uložiti u skrb. Napomenulo se da je njihov rad od neprocjenjive vrijednosti za zajednicu i da doprinosi stvaranju boljeg i pravednijeg društva.


- Ovaj značajan korak naprijed za općinu Krnjak samo je jedan od mnogih uspjeha koje planiramo ostvariti pod vodstvom našeg mladog i dinamičnog načelnika gospodina Matijevića. Uz njegovu predanost i viziju, općina Krnjak se razvija u uspješnu i inkluzivnu zajednicu, spremnu za sve izazove budućnosti – poručeno je iz Općine Krnjak.

Izdvojeno


Reci što misliš!