ŽUPANIJA / OPĆINE

INFRASTRUKTURA

Kako se održava električna mreža? Prije mjesec i pol "stručnjaci" odsjekli kabel, selo kod Netretića ostalo bez javne rasvjete - zovu ih ali uzaludno!

Kako se održava električna mreža? Prije mjesec i pol
Čitatelj KAportala

Radove su izvodili kooperanti a nadzorni su iz Elektre Karlovac, požalio nam se čitatelj koji nam je i poslao fotografije.

KAportal je nedavno pisao o zaraslim stupovima električne mreže, ali i slabom naponu zbog kojeg su se stanovnici sela kod Vojnića požalili da ne mogu upaliti ni veš mašinu. 

Sada nam jedan negativan primjer održavanja električne mreže dolazi iz Netretića, točnije Završja Netretićkog gdje se još 19. kolovoza spajala nova trafostanica u selu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kod tog zahvata ostala je otpojena javna rasvjeta za 15-stak kućanstava ovog naselja. Drugi dan je obaviješten načelnik Općine Marijan Peretić koji je informaciju i pritužbu mještana proslijedio dalje nadleženima u karlovačkoj Elektri, no ni nakon pet - šest tjedana situacija ista, nitko se nije pojavio a kamoli da je popravio kvar.

- Radove su izvodili kooperanti a nadzorni su iz Elektre Karlovac, požalio nam se čitatelj koji nam je i poslao fotografije.


Kaže nam da su iz Elektre od Općine još tražili da moraju platiti još jedno brojilo jer su, dodaje, "stručnjaci odsjekli kabel pa vse iše nije moglo preko postojećeg brojila". Odrađena je uplata, iz Netretića ih zovu na "dnevnoj bazi", ali - ništa.

Možda uskoro bude kakve reakcije. 

Izdvojeno


Reci što misliš!