Riječno kino uz Karlovačko gostovalo i u Ozlju uz “Igru novca” i brojne posjetitelje

Riječno kino uz Karlovačko 2016. u organizaciji Kinokluba Karlovac sinoć je gostovalo u Ozlju s projekcijom filma “Igra novca”. Iako je nakon održane utrke na luftićima pala kiša i barem nakratko zabrinula organizatore,   projekcija je održana.

Publika je uživala u akcijskom trileru koji je ujedinio oskarovce – redateljicu Jodie Foster i dvije najveće holivudske zvijezde današnjice Georgea Clooneyja i Juliu Roberts. Svjetska premijera ovog filma održana je u Cannesu, pa i ne čudi što je film sinoć osvojio i mnogobrojne gledatelje u Ozlju. Nazubljene političke oštrice, režiran u stilu talačke drame i vrijedan gledanja, “Igra novca” je film koji ima što reći o cjelokupnom svijetu oko nas.

U petak (22. 7.) Riječno kino uz Karlovačko 2016. dolazi u Dugu Resu gdje će u 21:30 biti prikazan film “Paklena kuhinja”.

Za ostatak vikenda predviđene su u Karlovcu dvije filmske projekcije. U subotu (23. 7.) ćemo gledati film “Jastog” i Collina Farrella u ljubavnoj priči u bliskoj budućnosti, a u nedjelju (24. 7.) priču o životnom putu najboljeg nogometaša svih vremena naslovljenu “Pele – legenda je rođena”. Sve će projekcije početi u 21:30.

Pokrovitelj večeri u Ozlju bio je Grad Ozalj, a u Dugoj Resi je Turistička zajednica grada Duge Rese. Kinoklub zahvaljuje i sponzorima – Karlovačkom, Gradu Karlovcu, Turističkoj zajednici grada Karlovca, općini Kamanje, Savjetu mladih Karlovačke županije, Hrvatskom audiovizualnom centru, Karlovačkoj županiji te Zajednici tehničke kulture Karlovačke županije.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest